Altijd alert op de bevoegdheid van BIG-professionals

Met behulp van BIGalert is het mogelijk om doorlopend een automatische controle uit te voeren op de status van de BIG-registraties van al je zorgverleners.

Hoe werkt BIG-alert?

BIGalert checkt doorlopend de bevoegdheid van zorgverleners met een BIG-registratie, rechtstreeks in het BIG-register. Is er iets niet in orde? Of is er iets veranderd? Dan stuurt BIGalert een melding zodat direct actie kan worden ondernomen.

Met BIGAlert zie je niet alleen óf iemand bevoegd is maar ook of de registratie zelf inhoudelijk juist en volledig is.

how_to_reg

Dagelijkse check op bevoegdheid

notification_important

Alerts bij wijzigingen in het BIG-register

supervised_user_circle

Onderneem actie waar nodig

Bevoegdheid in de zorg is geen zekerheid.
Hoe krijgt je organisatie grip op de controle van BIG-registraties?

Wist je dat de meeste organisaties maximaal een keer in de 2 of 3 jaar de BIG-registraties controleren van zorgverleners? Of iemand ook vandaag bevoegdheid is voor een beroep en specialisme kan men niet met zekerheid zeggen. Organisaties zijn te weinig alert op de controle van bevoegdheid daarvan. Regelmatig raken zorgverleners, organisaties en patiënten hierdoor in grote problemen terwijl dat voorkomen had kunnen worden. Organisaties zijn te weinig alert op bevoegdheid. Dat vinden wij onacceptabel.

“Iedere zorginstelling zou dagelijks 100% zeker moeten zijn dat er alleen maar bevoegde zorgverleners werken.”

Vincent de Schepper Directeur OOXOO

De voordelen van BIGalert:

  • checkGeen zorgen meer over de bevoegdheid van vaste en wisselende medewerkers
  • checkJe bespaart tijd en geld door geautomatiseerde controles
  • checkJe ontvangt direct een alert als er een wijziging is op een registratie
  • checkJe hebt altijd een up-to-date dashboard bij de hand
  • checkMaandelijks rapportages geschikt voor management, bestuursvergadering of audits

Wat kan BIGalert voor jouw organisatie betekenen?

Er zijn ruim 360.000 BIG-professionals. BIGalert voert dagelijks 12.000 checks uit, waarbij er 3 per week niet op orde zijn. Doorgerekend zou dat betekenen dat er wekelijks tientallen registraties niet op orde zijn.

Met BIGalert ben je continu op de hoogte van alle BIG-registraties en ben je problemen eenvoudiger op het spoor. BIGalert is eenvoudig te gebruiken voor iedere organisatie waar BIG-geregistreerde zorgverleners werken.

Ben jij al dagelijks op de hoogte van de beroepsregistratie van je medewerkers?

Wie zijn wij?

BIGalert is een product van OOXOO. OOXOO is een ambitieuze tech startup die HR-oplossingen maakt voor de zorg. OOXOO is een spin-off van BKV, waarmee wij nauw samenwerken.

Onze droom is een toekomst waarin zorgverleners en technologie elkaar aanvullen en versterken zodat professionals kunnen excelleren in hun talent en de zorg betaalbaar blijft.

Deze website maakt gebruik van cookies om gebruiksstatistieken te verzamelen. Door verder te gaan met het gebruik van deze website geef je hier toestemming voor. Lees voor meer informatie ons privacy statement.