Over OOXOO

OOXOO wil werk en passie zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen. Dit doen we door gevalideerde competenties vindbaar te maken en daarmee professionals en organisaties te helpen.

Wil je meer lezen over deze visie? Bekijk dan eens onze artikelen en denk mee over de toekomst van de zorg!

Wij geloven dat de arbeidsmarkt van de toekomst meer zal gaan over individuele wensen en verwachtingen, kwaliteiten en passies. Dit wordt gedreven door veranderende maatschappelijke behoeften en door de vele digitale transformaties.

20 Jaar geleden hadden de Nederlandse huisartsen een groot tekort aan collega’s. Wij bedachten toen een toekomstbestendige oplossing, namelijk een internetplatform. Dit klinkt anno 2018 heel logisch, maar was destijds echt disruptief. Het huisartsentekort van toen is er niet meer gekomen. En alle lessen die we in de afgelopen 20 jaar hier hebben geleerd zitten, samen met de laatste kennis op IT-vlak, in het nieuwe platform OOXOO.

OOXOO is er voor:

Zorg professionals

Uiteindelijk is het doel om de professional steeds meer het werk te laten doen dat bij hem of haar past. Want niemand is precies hetzelfde of wordt van precies dezelfde taken even blij. Wij willen ervoor zorgen dat ook binnen bestaand werk mensen meer op die competenties worden ingezet waar ze gelukkig van worden.

Zorg organisaties

We willen bereiken dat de organisatie de juiste professional op de juiste plek weet in te zetten. Juist in tijden van tekorten is het belangrijk medewerkers duurzaam in te zetten. Het is daarbij in ieders belang om mensen niet als ‘beroep’ te beschouwen maar als individuen met eigen competenties, talenten en persoonlijkheid.

Registers & opleiders

Door te bevestigen dat professionals bepaalde competenties hebben verworven helpen registers en opleiders via OOXOO het individu om hun persoonlijke kwaliteit te laten zien. Daarnaast helpen ze organisaties om veilig en vertrouwd online pools van professionals aan te leggen waarmee zij hun organisatiedoelen kunnen vervullen. OOXOO helpt registers en opleiders om kwaliteit meer op de voorgrond te zetten.